End of an era

Na 14 jaar samenwerking verlaat de ‘VanMourik’, Boomvanmourik. Christine gooit het over een andere boeg en wordt massagetherapeut in haar eigen praktijk Massage to Move. Wij kijken terug op een geweldige samenwerking. Een ‘end of an era’.

Wij vragen aan Leontine: wat was de kracht van jullie samenwerking?

“Dan kom je in eerste instantie op clichés, die niet voor niks een cliché zijn. Dat je op elkaar kunt bouwen. Dat je complementair bent. Dat zij stuurt op de processen en ik op de creatieve output. Dat zij de begroting maakt en ik de presentatie. Dat ik de overtuiging breng aan tafel en zij op papier. Maar meer nog gaat het over dat mooie fenomeen, dat als je iets bent vergeten en je denkt, o shit, en dat je dan met Christine belt en die dan zegt, maar joh, dat heb ik al gedaan. Maar ook dat zij uiteindelijk doorduwt als ik eerst vol bravoure ja heb gezegd en ik dan toch weer terugkrabbel. Maar dat zijn de zaken als je het rationeel zou moeten uitleggen. Want eigenlijk gaat het over iets anders. Het gevoel, dat ik wist, dat het samen met haar altijd goed komt. Die rust. Die basis. Want Christine had alles altijd voorbereid, zat altijd in de materie, 200%. Kende de details, had alle stukken gelezen. Stelde altijd die diepere vragen aan tafel. Wekte vertrouwen bij klanten. Het was iets dat maakte dat we samen meer zijn dan de som der delen. Dus, in antwoord op je vraag: de kracht van goede samenwerking is dat de ander ervoor zorgt dat je een betere versie van jezelf wordt. En dat is een geweldige ervaring.”

Wij wensen Christine een mooie toekomst. En dat ze van onschatbare waarde zal zijn voor haar cliënten weten we zeker, want haar toewijding is een constante in haar carrière.

Massages voor een betere balans

En wij kunnen haar nieuwe expertise van harte aanbevelen. Massage to Move is een praktijk voor ontspannings- en klachtgerichte massages. We weten uit eigen ervaring inmiddels dat met regelmaat een massage ontvangen bijdraagt aan het beter zorgen voor jezelf. Iets wat we allemaal vaak vergeten. Hierdoor kun je relaxter door onze enerverende wereld stappen. Wie wil dat nou niet? Ook een massage boeken? Kijk op haar site!