Vacature: projectmanager/ communicatieadviseur

Ben jij onze gedreven nieuwe projectmanager en adviseur die de gunfactor heeft bij onze klanten?

Wij zijn Depart, een (voornamelijk) B2B merkenbouwer. Wij helpen onze opdrachtgevers communicatie menselijker, simpeler en relevanter te maken. Dat doen we met onze hechte club creatieve strategen, slimme designers en gedreven marketeers. Voor een uiteenlopend portfolio aan klanten, nationaal en internationaal.
Om deze merken zichtbaar, herkenbaar en voelbaar te maken, zoeken we versterking in een medior communicatieadviseur met projectmanagement skills. 

Wat ga je doen als projectmanager/ communicatieadviseur?

Jij maakt merken zichtbaar, herkenbaar en voelbaar. Samen met een strateeg werk je aan positionerings- en communicatievraagstukken. Je zoekt naar het onderscheidend vermogen van de opdrachtgever en werkt dit uit naar aansprekende campagnes met scherpe content. Dit betekent dat je werksessies begeleidt, presentaties voorbereidt, adviezen opstelt en campagnes begeleidt. 

Je werkt aan meerdere en verschillende projecten tegelijk, waarbij je ook gemakkelijk wisselt van rol. Jij bent een sparringpartner voor strategie en design, weet als projectmanager het overzicht te bewaren en als campagnemanager houd je altijd oog voor het beoogde resultaat. Voor onze Bondgenoten ben je het aanspreekpunt: we hebben een groot netwerk van specialisten zoals copywriters, webdevelopers, video producers en fotografen. Met jouw briefing in de hand, maak je samen een topresultaat. 

In een notendop ben je verantwoordelijk voor:

 • het ontwikkelen van positioneringen, communicatie- en marketingplannen. 
 • het creëren van content en het samenstellen van de juiste middelenmix. 
 • projectmanagement en campagnemanagement binnen je eigen klantportefeuille. Je stelt offertes en briefings op, bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt dat alle campagnes blijven draaien. 

Wat breng je mee?

Je voelt je bij ons het snelst op je plek als je een brede kijk hebt op maatschappelijke ontwikkelingen en de rol van ons vak hierbij. De vraagstukken waarmee onze klanten bij ons komen zijn vaak complex. Wij helpen de puzzel oplossen en vaak zitten we op directieniveau aan tafel om mee te sturen aan de business strategie. 

Verder is het handig dat:

 • je een HBO-diploma hebt in een relevante studie, zoals Communicatie of vergelijkbaar.    
 • ervaring aan bureauzijde een sterke pré is. 
 • je ervaring hebt met het opzetten en beheren van campagnes: je kunt content creëren, verhaallijnen schrijven en ook analyseren en rapporteren over de geboekte resultaten.   
 • je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
 • je minimaal 32 uur beschikbaar bent. 

Daarbij weet je met jouw positieve mindset mensen te enthousiasmeren, te overtuigen en ben je gedreven om een goed resultaat neer te zetten. Je plannings- en organisatieskills zorgen ervoor dat je je hoofd koel houdt en je jezelf door drukke tijden kan loodsen.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een salaris wat past bij je functie en ervaring.
 • Een compact, enthousiast team: creatieve toppers waar je blij van wordt.
 • Grote (inter)nationale opdrachtgevers in uiteenlopende branches, waardoor elke dag gegarandeerd anders is.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel in het vak als persoonlijk.
 • Tof kantoor op toplocatie in hartje Rotterdam, goed bereikbaar met het OV.
 • Normale werktijden, omdat we weten dat ook jouw leven meer is dan werken.

Ben je enthousiast en zie je een match?
Solliciteer dan! Laat ons weten waarom dit jouw droombaan is en jij graag ons team komt versterken. We ontvangen je CV en motivatie graag voor 10 februari via hello@depart.nl.

Eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Leontine staat je graag te woord via 06 53 70 27 18